این كتاب در
مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان فارسی در موضوعات "دارو شناسی" و "گیاه شناسی" و "طب سنتی" در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.
اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :
نام کتاب : رساله بیخ چینی - همراه با دیباچه به زبان انگلیسیپدیدآورنده : عمادالدین محمود طبیب شیرازیمنبع اصلی (ناشر) : موسسه مطالعات تاریخ پزشکیناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهانزبان : فارسینوع کتاب : دیجیتالیتعداد جلد : 1هزینه مشاهده : رایگانتوضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
رساله بیخ چینی همراه با دیباچه بزبان انگلیسی
مشخصات کتاب:
سرشناسه : عمادالدین شیرازی، محمود بن مسعود، قرن 10 ق.
عنوان و نام پدیدآور : رساله بیخ چینی همراه با دیباچه بزبان انگلیسی/ عمادالدین محمود بن مسعود شیرازی.
مشخصات نشر : تهران : موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران ، 1383.
مشخصات ظاهری : 85 ص.؛ 22×29 س م.
موضوع : پزشکی سنتی -- متون قدیمی تا قرن 14
موضوع : گیاهان دارویی -- متون قدیمی تا قرن 14
شناسه افزوده : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
شناسه افزوده : موسسه مطالعات تاریخ پزشکی٬ طب اسلامی و مکمل
رده بندی کنگره : R135 /ع8ر5 1383
رده بندی دیویی : 610
شماره کتابشناسی ملی : 2129404
عناوین اصلی کتاب شامل:
[در آمد]؛ [خطبه مؤلف]؛ مقدمه؛ فصل در طبیعت آن ؛ فصل در منافع آن ؛ فصل در شرائط خوردن بیخ ؛ فصل در بیان تفاوت امزجه در خوردن این دوا؛ فصل در مقدمات خوردن آن ؛ فصل در ترتیب خوردن بیخ چینی ؛ فصل در استعمال این بیخ
مشاهده صفحه دانلود کتاب