اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :
توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
خوردنیها و آشامیدنیها از نظر پیشوایان علم و دین مشخصات کتاب: سرشناسه : حکیم محمدتقی 1305 - عنوان و نام پدیدآور : خوردنی ها و آشامیدنی ها از نظر پیشوایان دین و علم محمدتقی حکیم با همکاری رهنما چیت ساز. وضعیت ویراست : ویراست 2]. مشخصات نشر : تهران دفتر نشر فرهنگ اسلامی ، 1363. مشخصات ظاهری : [142] ص شابک : 150 ریال 964-430-331-8 ؛ 600 ریال(چاپ هفتم) ؛ 2700 ریال(چاپ دهم) ؛ 5800 ریال(چاپ چهاردهم) ؛ 10000 ریال(چاپ شانزدهم) ؛ 15000 ریال چاپ هجدهم 978-964-430-331-9 : یادداشت : چاپ هفتم 1371. یادداشت : چاپ دهم: 1376. یادداشت : چاپ چهاردهم 1381. یادداشت : چاپ شانزدهم: 1385. یادداشت : چاپ هجدهم: 1388. یادداشت : کتابنامه ص [141]؛ همچنین به صورت زیرنویس موضوع : مواد غذایی موضوع : رژیم غذایی شناسه افزوده : رهنما چیت ساز، احمد، 1325- شناسه افزوده : دفتر نشر فرهنگ اسلامی رده بندی کنگره : TX355 /ح 8خ 9 1363 رده بندی دیویی : 641/02 شماره کتابشناسی ملی : م 64-375 عناوین اصلی کتاب شامل: مقدمه؛ آب؛ آلو؛ انار؛ انجیر؛ انگور؛ بادنجان؛ باقلا؛ بالنگ؛ برنج؛ به؛ پنیر؛ پیاز؛ تخم مرغ؛ ترب؛ تره؛ چغندر؛ خربزه؛ خرفه؛ خرما؛ خیار؛ ذرت؛ روغن؛ روغن زیتون؛ ریحان؛ زیتون؛ سبزی خوردن؛ سرکه؛ سنجد؛ سیب؛ سیر؛ شکر؛ شلغم؛ شیر؛ عدس؛ عسل؛ قارچ؛ کاسنی؛ کاهو؛ کدو؛ کرفس؛ گردو؛ گشنیز؛ گلابی؛ گوشت؛ کباب؛ ماست؛ ماش؛ ماهی؛ مرزه؛ موز؛ مویز؛ نان؛ نخود؛ نمک؛ هویج؛ پی نوشتها