دوشنبه, 26 بهمن 1394 ساعت 12:56

تولید و انتشار نسخه دیجیتالی کتاب خوردنیها و آشامیدنیها از نظر پیشوایان علم و دین اثر محمدتقی حکیم با لینک دانلود منتشر شد

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این كتاب در مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان فارسی در موضوعات "پزشکی" و "درمان" و "بهداشت و طب اسلامی" در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.

اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :

  • نام کتاب : خوردنیها و آشامیدنیها از نظر پیشوایان علم و دین

  • پدیدآورنده : محمدتقی حکیم

  • منبع اصلی (ناشر) : دفتر نشر فرهنگ اسلامی

  • ناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان

  • زبان : فارسی

  • نوع کتاب : دیجیتالی

  • تعداد جلد : 1

  • تعداد صفحات : 87

  • رده بندی کنگره : ‏‌‬‭‭TX۳۵۵‬‏‌‬‭‭/‮ح‌‬۸‮خ‌‬۹ ۱۳۶۳

  • رده بندی دیویی : ‏‌‬‭‭۶۴۱/۰۲‬‬

  • شماره کتابشناسی ملی : م‌۶۴-۳۷۵

  • ISBN : 9644303318

  • هزینه مشاهده : رایگان

  • سال چاپ : 1363

  • توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
    خوردنیها و آشامیدنیها از نظر پیشوایان علم و دین مشخصات کتاب: سرشناسه : حکیم محمدتقی 1305 - عنوان و نام پدیدآور : خوردنی ها و آشامیدنی ها از نظر پیشوایان دین و علم محمدتقی حکیم با همکاری رهنما چیت ساز. وضعیت ویراست : ویراست 2]. مشخصات نشر : تهران دفتر نشر فرهنگ اسلامی ، 1363. مشخصات ظاهری : [142] ص شابک : 150 ریال 964-430-331-8 ؛ 600 ریال(چاپ هفتم) ؛ 2700 ریال(چاپ دهم) ؛ 5800 ریال(چاپ چهاردهم) ؛ 10000 ریال(چاپ شانزدهم) ؛ 15000 ریال چاپ هجدهم 978-964-430-331-9 : یادداشت : چاپ هفتم 1371. یادداشت : چاپ دهم: 1376. یادداشت : چاپ چهاردهم 1381. یادداشت : چاپ شانزدهم: 1385. یادداشت : چاپ هجدهم: 1388. یادداشت : کتابنامه ص [141]؛ همچنین به صورت زیرنویس موضوع : مواد غذایی موضوع : رژیم غذایی شناسه افزوده : رهنما چیت ساز، احمد، 1325- شناسه افزوده : دفتر نشر فرهنگ اسلامی رده بندی کنگره : TX355 /‮ح 8‮خ 9 1363 رده بندی دیویی : 641/02 شماره کتابشناسی ملی : م 64-375 عناوین اصلی کتاب شامل: مقدمه؛ آب؛ آلو؛ انار؛ انجیر؛ انگور؛ بادنجان؛ باقلا؛ بالنگ؛ برنج؛ به؛ پنیر؛ پیاز؛ تخم مرغ؛ ترب؛ تره؛ چغندر؛ خربزه؛ خرفه؛ خرما؛ خیار؛ ذرت؛ روغن؛ روغن زیتون؛ ریحان؛ زیتون؛ سبزی خوردن؛ سرکه؛ سنجد؛ سیب؛ سیر؛ شکر؛ شلغم؛ شیر؛ عدس؛ عسل؛ قارچ؛ کاسنی؛ کاهو؛ کدو؛ کرفس؛ گردو؛ گشنیز؛ گلابی؛ گوشت؛ کباب؛ ماست؛ ماش؛ ماهی؛ مرزه؛ موز؛ مویز؛ نان؛ نخود؛ نمک؛ هویج؛ پی نوشتها

    مشاهده صفحه دانلود کتاب

    اطلاعات تکميلي

    • منبع الکترونیکی: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان
    خواندن 737 دفعه

    نظر دادن

    از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

    آخرین اخبار

    اخبار انتشارات دیجیتال

    پربازدیدترین اخبار