چهارشنبه, 27 آبان 1394 ساعت 07:20

تولید نسخه دیجیتالی کتاب منافع الاغذیه و دفع مضارها اثر ابوبکر محمد بن زکریا رازی به همراه لینک دانلود

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این كتاب در مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان عربی در موضوعات "دارو شناسی" و "گیاه شناسی" و "طب سنتی" در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.

اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :

  • نام کتاب : منافع الاغذیه و دفع مضارها

  • پدیدآورنده : ابوبکر محمد بن زکریا رازی

  • منبع اصلی (ناشر) : موسسه مطالعات تاریخ پزشکی

  • ناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان

  • زبان : عربی

  • نوع کتاب : دیجیتالی

  • تعداد جلد : 1

  • تعداد صفحات : 395

  • هزینه مشاهده : رایگان

  • توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
    منافع الاغذیه و دفع مضارها اشاره: شماره کتابشناسی ملی : 2219084 عنوان و نام پدیدآور : منافع الاغذیه و دفع مضارها/ تالیف محمدبن زکریای رازی.و در هامش کتاب دفع المضار الکلیه عن الابدان الانسانیه/ تالیف شیخ الرئیس ابوعلی سینا. مشخصات نشر : تهران: موسسه مطالعات تاریخ پزشکی٬ طب اسلامی و مکمل: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران مشخصات ظاهری : [چهارده]، 68ص. یادداشت : عربی. یادداشت : این کتاب با حمایت حوزه معاونت آموزشی و امور دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شده است. موضوع : تغذیه موضوع : مواد غذایی -- بهداشت موضوع : پزشکی سنتی موضوع : پزشکی -- متون قدیمی تا قرن 14 موضوع : گیاهان دارویی -- متون قدیمی تا قرن 14 موضوع : پزشکی اسلامی رده بندی دیویی : 612/3 رده بندی کنگره : RA784 /ر23م8 1382 سرشناسه : رازی، محمد بن زکریا، 251 - 313ق. شناسه افزوده : ابن سینا، حسین بن عبدالله، 370 - 428ق. شناسه افزوده : موسسه مطالعات تاریخ پزشکی٬ طب اسلامی و مکمل شناسه افزوده : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران هذا الکتاب ...: [مقدمه الشارح]؛ تعریف بمؤلف الکتاب ؛ [مقدمه المؤلف] فی سبب تألیف الکتاب ؛ الفصل الأول فی منافع الحنطه و الخبز المتخذ منها و مضارها و ما یدفع به تلک المضار و صنوف الخبز و الأوفق منها فی حال دون حال ؛ الفصل الثانی فی منافع الماء المشروب و مضاره و أصنافه و ما الأوفق منه فی حال دون حال و ما یدفع به المضار المتولّده منه و فی ذکر الثلج و الجمد و الماء البارد و الحار و صنوف المیاه و منافعها و مضارها و إصلاح ما یحتاج أن یصلح منها؛ الفصل الثالث فی منافع الشراب المسکر و مضاره و صنوفه و ما الأوفق منه فی حال دون حال و دفع المضار الحادثه عنه و الأعراض اللاحقه به.؛ الفصل الرابع فی الأشربه غیر المسکره؛ الفصل الخامس فی منافع اللحوم و مضارّها و صنوفها و ما الأوفق منها فی حال دون حال و دفع المضار الحادثه عنها و إصلاحها.؛ الفصل السادس فی القدید و النمکسود؛ الفصل السابع فی السمک و منافعه و مضاره و الموافق منه و غیر الموافق فی حال دون حال و ما یتصل به و یقرب منه کالصحناه و الربیثا و الروبیان ؛ الفصل الثامن فی أعضاء الحیوان و اختلافها و طبائعها و منافعها و دفع مضارها و ما الأوفق منها و غیر الأوفق فی حال دون حال ؛ الفصل التاسع فی ألوان الطبیخ و البوارد و منافعها و دفع مضارها و الموافق منها و غیر الموافق فی حال دون حال ؛ الفصل العاشر فی الکوامیخ و الرواصیل و الجبن العتیق و الشلماب و الناراب و القنبیط و الزیتون و المخللات و نحوها؛ الفصل الحادی عشر فی منافع اللبن و ما یکون منه و یتخذ منه و یجری مجراه و دفع مضاره و ما الأصلح و الأردأ منه فی حال دون حال ؛ الفصل الثانی عشر فی البیض و البزماورد و منافعه و دفع مضاره و استعماله و اجتنابه بحسب الحاجه؛ الفصل الثالث عشر فی البقول التی تحضر المائده نیئه و المستعمله منها فی الطبیخ و ما أشبهها و جری مجراها و ذکر منافعها و دفع مضارها و موافقتها لقوم دون قوم فی حال دون حال ؛ الفصل الرابع عشر فی التوابل و الأبازیر التی تقع فی الطبیخ و التی تستعمل بها و معها و منافعها و دفع مضارها و النافع و الضار منها فی وقت دون وقت و حال دون حال ؛ الفصل الخامس عشر فی الفواکه الرطبه و ما یجری مجراها و ذکر منافعها و دفع مضارها؛ الفصل السابع عشر قول فی الحلواء مجمل و قول مفصل فی منافعها و دفع مضارها؛ لفصل الثامن عشر فی المقاله الثانیه فی اختیار الأغذیه فی الأسباب التی من أجلها یفسد الاستمراء و إن کان الطعام طعاما جیدا و مقاومه کل سبب منها و دفعه ؛ الفصل التاسع عشر فی أهم الأطعمه و الأشربه النافعه؛ و فی الطب الحدیث؛ مراجع الکتاب ؛ الفهرس

    مشاهده صفحه دانلود کتاب

    اطلاعات تکميلي

    • منبع الکترونیکی: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان
    خواندن 1545 دفعه

    نظر دادن

    از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

    آخرین اخبار

    اخبار انتشارات دیجیتال

    پربازدیدترین اخبار