شنبه, 21 شهریور 1394 ساعت 10:29

متن كامل كتاب فضاله الخوان فی طیبات الطعام و الالوان اثر علی بن محمد ابن رزین تجیبی با قابلیت های ویژه بر روی سایت [قائمیه] قرار گرفت.

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این كتاب در مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان عربی در موضوع "درمان"در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.

اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :

  • نام کتاب : فضاله الخوان فی طیبات الطعام و الالوان

  • پدیدآورنده : علی بن محمد ابن رزین تجیبی

  • منبع اصلی (ناشر) : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

  • ناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان

  • زبان : عربی

  • نوع کتاب : دیجیتالی

  • تعداد جلد : 1

  • هزینه مشاهده : رایگان

  • توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
    فضاله الخوان فی طیبات الطعام و الالوان اشاره: نام کتاب: فضاله الخوان فی طیبات الطعام و الألوان نویسنده: ابن رزین تجیبی، علی بن محمد تاریخ وفات مؤلف: قرن 4 ق موضوع: غذا شناسی زبان: عربی تعداد جلد: 1 ناشر: دانشگاه علوم پزشکی ایران مکان چاپ: تهران سال چاپ: 1388 ه. ش نوبت چاپ: اول هذا الکتاب ...: مقدمه؛ [مقدمه المؤلف ]؛ القسم الأول: فی الأخباز و الثراید و الاحساء و طعام الخبز و غیر ذلک و هو خمسه فصول:؛ القسم الثانی: فی أصناف لحوم ذوات الأربع ؛ القسم الثالث: فی أصناف لحوم الطیر؛ القسم الرابع: فی طبخ اللون المسمّی بالصنهاجی و الکرش المحشوه و اللسان الصنهاجی ؛ القسم الخامس: فی أنواع الحیتان و ضروب البیض ؛ القسم السادس: فی الألبان و کل ما یکون منها؛ القسم السابع: فی البقول و ما إلیها؛ القسم الثامن: فی نوع الفول و الحمّص و أشباه ذلک و یشتمل علی ثلاثه فصول:؛ القسم التاسع: فی المعسلات و انواع الحلواء و ما یضاف إلی ذلک ؛ القسم العاشر: فی الکوامخ و ما ینضاف إلیها من عمل الخلول و أنواع المری و استخراج الأدهان و إصلاح الزّیت عند فساده ؛ القسم الحادی عشر: فی طبخ الجراد؛ القسم الثانی عشر: فی الغاسولات ؛ مراجع التحقیق ؛ فهارس الکتاب ؛ محتویات الکتاب

    مشاهده صفحه دانلود کتاب

    اطلاعات تکميلي

    • منبع الکترونیکی: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان
    خواندن 917 دفعه

    نظر دادن

    از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

    آخرین اخبار

    اخبار انتشارات دیجیتال

    پربازدیدترین اخبار